Qui som

TEICO Document Management és una companyia que integra solucions i serveis amb més de 40 anys d’experiència en el mercat. Estem especialitzats en solucions d’impressió, multifuncionals.

 

Des de petites solucions domèstiques fins a grans projectes professionals. Nosaltres ens cuidem de trobar el producte més adequat per les necessitats del nostre client. La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat. Per això ens agrada escoltar i observar amb molta cura a les persones. Així captem el que necessiten i podem projectar una solució d’impressió adequada per cada cas.

 

Amb els anys hem vist que els nostres clients necessiten altres tipus de productes de l’entorn d’oficina. Aquesta realitat junt amb el nostre afany d’aprendre i reciclar-nos contínuament, ens ha fet anar creixent i actualment, tot i ser un petit grup humà, podem abastar moltes necessitats de l’àmbit d’oficines, comerç i indústria. I no ens aturem aquí, dediquem molt d’esforç en trobar noves solucions que puguin ser útils per al nostre actiu més important: els nostres clients.